Ultimele discutii
Calendar stiri

Detalii despre de firme din Romania (active si inactive) pana acum in enciclopedia BizzpediaAi nevoie de o cautare mai amanuntita ? Foloseste Cautare avansata

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Anuleaza filtrul

"W" - Dictionar BIZZPEDIA

Forma, care prinde contur in functie de cultura si personalitatea indviduala, in care se exprima nevoile umane de baza. De exemplu, nevoia de a stapanai foamea poate sa ia forma unei pofte de carne de catre o persoana sau a unei pofte de fructe de o alta.
Sursa:
IqAds
Garantia pe care o da un fabricant conform careia un produs va fi reparat, inlocuit sau sa vor returna banii daca se descopra o defectiune a produsului intr-un anumit interval de timp, daca produsul nu indeplineste functiile pentru care a fost fabricat sau daca nu se inalta la nivelul rezonabil al asteptarilor cumparatorului. Vezi Express Warranty; Implied Warranty; Promotional Warranty; Protective Warranty.
Sursa:
IqAds
In advertising, acea parte a audientei sau a cititorilor unui canal mediatic care este pierduta din cauza ca nu face parte din piata-tinta.
Sursa:
IqAds
(1) advertising intr-o zona in care produsul nu este disponobil sau unde nu are potential de vanzare. (2) Persoane din audienta care nu pot fi potentiali consumatori.
Sursa:
IqAds
Un tip de promovare a vanzarilor in care consumatorii trebuie sa urmareasca un anumit program de televiziune pentru a afla numerele castigatoare ale unui concurs, anuntate in spoturi proiectate pe durata emisiunii.
Sursa:
IqAds
Strategie de advertising care consta in planificarea spatiului in perioadele de intermitenta ale canalelor media, de exemplu, doua saptamani da, doua saptamani nu.
Sursa:
IqAds
Descrie momentul in care eficacitatea unei campanii se diminueaza datorita expunerii prelungite sau supra-expunerea aceleiasi reclame.
Cuvinte cheie: campanie, reclama
Sursa:
IqAds
Un singur document HTML, care, vazut cu un browser pe www, poate fi mai mare decat ecranul si necesita scrolling pentru a vedea intreg continutul. Site-urile mare pot avea mii de pagini de informatii. Fiecare pagina reprezinta un document HTML, care in mod normal contine textul, dar si codurile pentru imaginile afisate si ale altor elemente ? cum ar fi documentele multimedia.
Cuvinte cheie: document, browser, informatie
Sursa:
IqAds
Corpul de informatie care intra in alcatuirea unui anumit domeniu. Este alcatuit in mod obisnuit din pagini web.
Cuvinte cheie: informatie, domeniu, pagina web
Sursa:
IqAds
(1) Ajustarea facuta intr-o schema de sondaj pentru a corecta incongruentele geografice sau demografice. (2) Numarul de expuneri ale unei reclame.
Cuvinte cheie: sondaj, reclama
Sursa:
IqAds
Vezi mai multe cuvinte..
Suntem prezenti si pe:Inscrie firma noua Vrei ca si firma ta sa apara pe www.bizzpedia.ro ?
Inscrie firma ta aici. Inscrie firma


Top firme:

Cel mai recent adaugate firme
sus