Ultimele discutii
Calendar stiri

Detalii despre de firme din Romania (active si inactive) pana acum in enciclopedia BizzpediaAi nevoie de o cautare mai amanuntita ? Foloseste Cautare avansata

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Anuleaza filtrul

"V" - Dictionar BIZZPEDIA

Produs/activitate din portofoliul firmei, caracterizat printr-o cota de piata si o rentabilitate ridicata, un necesar de resurse financiare redus, dar si o rata de crestere a pietei scazuta. Sunt produse generatoare de lichiditati in activitatea firmei. ( dupa modelu propus de BCG )
Sursa:
IqAds
Visibility Adjusted Impacts. In pietele cu metode sofisticate de cercetare outdoor, acest tip de impacturi sunt folosite pentru a masura numarul de oameni care vad un poster. VAIs utilizeaza aplicatii pe computer pentru a masura miscarea ochiului atunci cand se trece pe langa o locatie si sunt calculate prin masurarea acestei informatii in functie de numarul brut de oameni care trec pe langa panou. Cu cat este mai buna incadrarea poster-ului, cu atat VAI va fi mai aproape de cifra bruta.
Sursa:
IqAds
Obiectie bine fondata facuta de un potential cumparator in defavoarea unui produs sau serviciu oferit de un agent de vanzari; unele obiectii pot fi demontate, pe cand altele (de genul lipsa banilor sau lipsa necesitatii produsului) nu. Vezi Objections (obiectii); Hidden Objection (obiectii ascunse); Invalid Objection (obiectii nevalide).
Sursa:
IqAds
In cercetarea de marketing: obtinerea informatiilor relevante pentru scopurile studiului.
Sursa:
IqAds
Diferenta dintre valoarea bunurilor pe care le vinde o societate si valoarea celor pe care ar trebui sa le cumpere pentru a putea produce
Cuvinte cheie: societate, bun, diferenta
Sursa:
Conta.ro
Valoarea de intrare a bunurilor in patrimoniul societatii
Sursa:
Conta.ro
Valoarea de intrare, mai putin amortizarea si provizioanele pentru depreciere, cumulate;
Sursa:
Conta.ro
Limita maxima pana la care asiguratorul raspunde pentru unul sau mai multe evenimente asigurate si in functie de care se stabileste marimea primei de asigurare.
Sursa:
BankNews
Pretul de cumparare al unui bun nou, identic (excluzandu-se orice rabaturi de pret, dar incluzandu-se costurile de ambalare, transport, asamblare, montare, instalare si punere in functiune precum si impozitele, comisioanele si taxele vamale aferente) din care se scade uzura in raport cu vechimea, intrebuintarea, starea de intretinere si durata normala de viata a bunului asigurat.
Sursa:
BankNews
Totalitatea cheltuielilor ocazionate de achizitionarea sau construirea unui mijloc fix nou, identic cu cel existent, cu respectarea nivelului preturilor din perioada actuala (in care se determina). Aceasta valoare este folosita si pentru inregistrarea in contabilitate a plusurilor de mijloace fixe constatate cu ocazia inventarierii, precum si in operatiuni de reevaluare a mijloacelor fixe.
Sursa:
Conta.ro
Vezi mai multe cuvinte..
Suntem prezenti si pe:Inscrie firma noua Vrei ca si firma ta sa apara pe www.bizzpedia.ro ?
Inscrie firma ta aici. Inscrie firma


Top firme:

Cel mai recent adaugate firme
sus