Ultimele discutii
Calendar stiri

Detalii despre de firme din Romania (active si inactive) pana acum in enciclopedia BizzpediaAi nevoie de o cautare mai amanuntita ? Foloseste Cautare avansata

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Anuleaza filtrul

"U" - Dictionar BIZZPEDIA

Locul liber care ramane in ambalaj (la bauturile racoritoare, cereal, chipsuri etc).
Sursa:
IqAds
Metoda uzuala de stabilire a pretului in pietele oligopolistice in care firmele mari, care tin preturile ridicate, creeaza spatiu pentru companiile mai mici sa opereze profitabil. Vezi Keep-out Pricing.
Sursa:
IqAds
Metoda de evaluare a eficientei advertisingului recent dezvoltat de o companie; fara ajutorul cercetatorului, respondentii selectati dintr-o piata targetata trebui sa isi aduca aminte ce spoturi au vazut sau au auzit recent. Vezi Aided Recall Test, Recall Test.
Sursa:
IqAds
Eliminarea unuia sau mai multor elemente din oferta de produse a unei firme; de exemplu, o firma care vinde computere poate sa renunte la a mai oferi servicii de training la fiecare computer vandut si sa inceapa sa vanda acest serviciu separat. Vezi Bundling.
Sursa:
IqAds
Advertising care poate deranja consumatorul. De obicei exista o institutie care sa regleze advertisingul incorect prin prevederi legale.
Sursa:
IqAds
Un poster de dimensiuni mari sprijinit intr-un singur punct.
Cuvinte cheie: poster, dimensiune mari
Sursa:
IqAds
Calitatea, beneficiul sau trasatura specifica a unui produs pe care nu o poate oferi nici un competitor. Folosit uzual sub forma de USP.
Cuvinte cheie: produs, competitor, USP
Sursa:
IqAds
O diviziune a programelor de investitii, reprezentand dreptul de a primi o parte din valoarea acestora, conform clauzelor contractuale specificate in polita de asigurari.
Sursa:
BankNews
Un unit cumparat prin plata primei esalonate incepand cu al doilea an de asigurare sau prin plata unei prime suplimentare.
Sursa:
BankNews
Unit cumparat pe durata primului an de asigurare, sau prin cresterea primei de asigurare ca urmare a ajustarii la rata inflatiei.
Sursa:
BankNews
Vezi mai multe cuvinte..
Suntem prezenti si pe:Inscrie firma noua Vrei ca si firma ta sa apara pe www.bizzpedia.ro ?
Inscrie firma ta aici. Inscrie firma


Top firme:

Cel mai recent adaugate firme
sus