Ultimele discutii
Calendar stiri

Detalii despre de firme din Romania (active si inactive) pana acum in enciclopedia BizzpediaAi nevoie de o cautare mai amanuntita ? Foloseste Cautare avansata

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Anuleaza filtrul

"T" - Dictionar BIZZPEDIA

Termen folosit pentru a denumi un ziar mai mic decat cel cu marime standard. In mod normal, un tabloid are latime de 5 coloane si lungime de 14 inci (aproape jumatate din marimea unui ziar obisnuit)
Cuvinte cheie: ziar
Sursa:
IqAds
Un plan specific, detaliat sau cursul unei actiuni prin care o strategie urmeaza sa fie implementata. Vezi Strategy.
Cuvinte cheie: strategie, plan
Sursa:
IqAds
Planificarea unor tactici pe termen scurt ce urmeaza sa fie folosite pentru a implementa strategii pentru a atinge obiective de marketing planificate.
Sursa:
IqAds
O forma de comunicare non-verbala sau limbajul trupului in care atingerea, strangerea mainii, sarutatul, etc transmit un mesaj de la expeditor la receptor. Vezi Kinesic Communication; Nonverbal Communication; Proxemic Communication.
Sursa:
IqAds
Un slogan sau fraza care exprima vizual cel mai important atribut sau beneficiu al produsului, pe care advertiserul vrea sa-l transmita. In general, o tema a campaniei.
Sursa:
IqAds
Sigilarea ambalajelor produselor in asa fel incat sa faca imposibila alterarea lor fizica deliberata, in scopuri malitioase.
Cuvinte cheie: ambalaj, produs
Sursa:
IqAds
Elemente ale unui produs care au dimensiuni fizice sau pot fi observate cu ajutorul simturilor.. Vezi Intagible Product Attributes.
Cuvinte cheie: produs
Sursa:
IqAds
Un semn sau design specific, de obicei in forma solida, folosita de unele organizatii de servicii ca un mijloc de pozitionare a ofertei intangibile. Vezi Service Mark.
Cuvinte cheie: organizatie, pozitionare, oferta
Sursa:
IqAds
Sarcina, plan, norma,tel, tinta.
Cuvinte cheie: sarcina, plan, norma, tel, tinta
Sursa:
Conta.ro
Oamenii sau piata pentru care este facuta o anumita campanie de advertising, de obicei este definite demografic, de exemplu, barbate 18-34, casnice(vezi: Target Audience Population).
Sursa:
IqAds
Vezi mai multe cuvinte..
Suntem prezenti si pe:Inscrie firma noua Vrei ca si firma ta sa apara pe www.bizzpedia.ro ?
Inscrie firma ta aici. Inscrie firma


Top firme:

Cel mai recent adaugate firme
sus