Ultimele discutii
Calendar stiri

Detalii despre de firme din Romania (active si inactive) pana acum in enciclopedia BizzpediaAi nevoie de o cautare mai amanuntita ? Foloseste Cautare avansata

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Anuleaza filtrul

"Q" - Dictionar BIZZPEDIA

Acronim pentru agentiile cvasiautonome non-guvernamentale.
Cuvinte cheie: acronim
Sursa:
IqAds
Indivizii si organizatiile de pe o anumita piata care sunt interesati de un produs pe care si l pot permite si care nu au nici un obstacol legal sau nelegal in procurarea lui.
Cuvinte cheie: individ, organizatie, produs, piata
Sursa:
IqAds
Punerea de intrebari pentru a afla daca un potential cumparator are nevoie de produs, daca si-l poate permite si daca are autoritatea sa o faca.
Cuvinte cheie: intrebare, cumparator, produs
Sursa:
IqAds
Cerectarea de marketing care in general nu poate fi cuantificata; cercetarea care cauta insight-ul consumatorului, dar care nu necesita o acuratete statistica. Tehnicile de cerectare calitataiva includ focus grupurile, interviurile in profunzime si tehnici de proiectie precum asocierile libere, desenele analizate psihologic, dramatizarea. Vezi Quantitative Marketing Research (cercetarea cantitativa de marketing).
Sursa:
IqAds
Obiective care nu pot fi exprimate in termeni cuantificabili; de exemplu, un agent de vanzari poate sa aiba ca obiectiv pentru o perioada determinata obtinerea unor cunostinte in ceea ce priveste un anumit produs sau crearea unei relatii stranse de afaceri cu clientul unui cont de proportii. Vezi Quantitative Objectives (obiective cantitative).
Sursa:
IqAds
Tehnica de management originara din industria japoneza, dezvoltata pentru a creste productivitatea; grupuri de angajati autonomi, responsabili de munca lor, se intalnesc voluntar pentru a-si planifica munca astfel incat sa rezulte o calitate mai buna a produsului finit si pentru a preveni intarzierile altor grupuri autonome din lantul de productie.
Sursa:
IqAds
Masuri luate de organizatie pentru a se asigura ca sunt respectate prevederile legale si ca sunt atinse asteptarile consumatorilor; performanta pozitiva a produsului, atinsa in urma unui control eficient al calitatii, ajuta la asigurarea ca o parte din consumatori vor deveni cumparatori loiali.
Cuvinte cheie: organizatie, consumator
Sursa:
IqAds
Fenomen care, intr-un mod contra-productiv, incurajeaza un producator sa sustina un produs in timp, astfel crescand pretul acestuia si diminuandu-se atractivitatea pentru segmentul de piata caruia se adresa la inceput.
Sursa:
IqAds
Orice schimbare facuta in ceea ce priveste calitatea unui produs.
Cuvinte cheie: produs
Sursa:
IqAds
Cercetare de marketing care poate fi cuantificata; colectia de date care pot fi exprimate in termeni numerici.
Cuvinte cheie: cercetare de marketing
Sursa:
IqAds
Vezi mai multe cuvinte..
Suntem prezenti si pe:Inscrie firma noua Vrei ca si firma ta sa apara pe www.bizzpedia.ro ?
Inscrie firma ta aici. Inscrie firma


Top firme:

Cel mai recent adaugate firme
sus