Ultimele discutii
Calendar stiri

Detalii despre de firme din Romania (active si inactive) pana acum in enciclopedia BizzpediaAi nevoie de o cautare mai amanuntita ? Foloseste Cautare avansata

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Anuleaza filtrul

"K" - Dictionar BIZZPEDIA

Metoda de stabilire a pretului, uitlizata in situatiile de piata oligolpolistica, in care companiile mari mentin un pret foarte mic pentru a descuraja micii concurenti si pentru a-si pastra cotele de piata. Vezi Umbrella Pricing.
Cuvinte cheie: metoda, pret, piata, companie, concurenta
Sursa:
IqAds
Spatiu intre literele unui cuvant
Cuvinte cheie: spatiu, litera
Sursa:
IqAds
Lideri de opinie, consultanti, experti etc, al caror endorsement pentru un produs nou este vizat de agentii de vanzari. Vezi opinion Leader (lider de opinie).
Sursa:
IqAds
Mita sau plata ilegala oferita unui cumparator organizational pentru a incheia o afacere; in mod normal, mita se da ca procent din comisionul agentului de vanzari pentru produsul vandut.
Sursa:
IqAds
Adulti care cumpara produse adresate in principal copiilor.
Cuvinte cheie: cumparare, produs
Sursa:
IqAds
Forma curbei de cerere cand apare o crestere a pretului peste limita normala si exista o scadere a cererii.
Cuvinte cheie: pret, cerere
Sursa:
IqAds
Abreviere dupa Key Influence people.
Cuvinte cheie: abreviere
Sursa:
IqAds
Reclama in care un producator compara produsul sau cu al altui producator; dupa Codul Etic de Advertising, aceste tipuri de reclama sunt permise atat timp cat nu discrediteaza produsele sau serviciile concurentei. Vezi Comparison Advertising (advertising comparativ).
Sursa:
IqAds
Termen colocvial folosit cu referire la inovatia pe care o aduce un produs nou si care este asemanatoare cu produsul cel mai bun al concurentei; produsele de tip knockoff apar in situatia in care produsul copiat se potriveste cu punctele tari de productie si de marketing ale companiei, iar intentia lor este de a prelua segmentul de piata controlat de concurenta.
Sursa:
IqAds
Colectarea, organizarea si distributia informatiei in forme in care poate fi utilizata practic. Knowledge Management se bazeaza adesea pe tehnologia informatei pentru facilitarea stocarii si aducerii la zi a informatiei.
Sursa:
IqAds
Vezi mai multe cuvinte..
Suntem prezenti si pe:Inscrie firma noua Vrei ca si firma ta sa apara pe www.bizzpedia.ro ?
Inscrie firma ta aici. Inscrie firma


Top firme:

Cel mai recent adaugate firme
sus