Ultimele discutii
Calendar stiri

Detalii despre de firme din Romania (active si inactive) pana acum in enciclopedia BizzpediaAi nevoie de o cautare mai amanuntita ? Foloseste Cautare avansata

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Anuleaza filtrul

"F" - Dictionar BIZZPEDIA

Situatii de vanzare in care agentul de vanzari si cumparatorul se intalnesc fata in fata (nu prin intermediul telefonului sau al postei) pentru a incheia afacerea.
Sursa:
IqAds
O agentie sau o organizatie, de exemplu o banca, o companie de transporturi sau o agentie de asigurari, care furnizeza asistenta specializata membrilor unui canal de marketing; institutia care asigura asistenta nu ia seama de bunuri.
Sursa:
IqAds
Se refera la numarul de panouri folosite pentru o reclama.
Cuvinte cheie: reclama, panou
Sursa:
IqAds
Procedura statistica de incercare de a descoperi factorii care stau la baza corelatiilor dintre mai multe variabile. De exemplu, analizele de factori pot fi folosite penrtu a interpreta factorii care stau la baza atitudinilor negative cu privire la achizitionarea si folosirea produselor de toaleta si cosmeticelor penrtu barbati.
Sursa:
IqAds
Forma de finantare pe termen scurt obtinuta prin vanzarea creantelor catre un factor. Factoringul este un contract incheiat intre o parte denumita "aderent", furnizoare de marfuri sau prestatoare de servicii si o societate bancara sau o institutie financiara specializata, denumita "factor", prin care factorul asigura finantarea, urmarirea creantelor si protectia impotriva riscurilor de neplata, iar aderentul cedeaza factorului, cu titlu de vanzare sau de gaj, creantele nascute din vanzarea de bunuri sau prestarea de servicii pentru terti.
Sursa:
BankNews
Magazin care vinde produsele unui singur producator, de obicei la preturi foarte mici.
Cuvinte cheie: magazin, vanzare, produs, producator, pret
Sursa:
IqAds
Un premiu atasat produsului, in afara sau in interiorul ambalajului.
Cuvinte cheie: premiu, produs, ambalaj
Sursa:
IqAds
Act justificat privind vinzarile si cumpararile de marfuri,lucrarile executate si serviciile prestate,precum si marfurile lasate in pastrare
Sursa:
Conta.ro
Formular cu regim special de inseriere si numerotare ce serveste ca : document pe baza caruia se intocmeste instrumentul de decontare a produselor si marfurilor livrate, a lucrarilor executate sau a serviciilor prestate, ca document de insotire a marfii pe timpul transportului, ca document justificativ de inregistrare in contabilitatea furnizorului si a cumparatorului.
Sursa:
Conta.ro
Un produs, in special o moda, care atrage rapid atentia publicului pasionat si care atinge maximum de vanzari in scurt timp, dar care scade rapid in popularitate; adica, un produs popular cu un ciclu de viata scurt. Vezi Fashion (moda).
Sursa:
IqAds
Vezi mai multe cuvinte..
Suntem prezenti si pe:Inscrie firma noua Vrei ca si firma ta sa apara pe www.bizzpedia.ro ?
Inscrie firma ta aici. Inscrie firma


Top firme:

Cel mai recent adaugate firme
sus