Ultimele discutii
Calendar stiri

Detalii despre de firme din Romania (active si inactive) pana acum in enciclopedia BizzpediaAi nevoie de o cautare mai amanuntita ? Foloseste Cautare avansata

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Anuleaza filtrul

"E" - Dictionar BIZZPEDIA

Codificarea europeana a articolelelor, formata dintr-un cod cu 13 pozitii - cea mai raspandita metoda, gestionata (pentru majoritatea statelor) de European Association of Numbering. Sistemului EAN 13 are urmatoarea prezentare standard: un indicativ national (o cifra), codul national unificat al furnizorului sau distribuitorului (cinci cifre), codul interfata produs (CIP) - codul articolului, atribuit de producator (sase cifre) si o cheie de control (o cifra). Consacrarea acestui sistem (de la mijlocul anilor '80) in sectorul distributiei permite optimizarea in timp real a luarii deciziilor de marketing privind comercializarea marfurilor (prin reunirea tuturor informatiilor privitoare la produs in acelasi punct).
Sursa:
IqAds
Grupul dintr-o piata reprezentat de inovatori, care adopta noile produse cu mare viteza. Vezi Diffusion of Innovation (difuzia inovatiei); Early Majority (majoritatea timpurie); Innovators (inovatorii); Laggards (codasii); Late Majority (majoritatea tarzie).
Sursa:
IqAds
Grupul dintr-o piata care delibereaza mai complex decat inovatorii si adoptantii timpurii in privinta achizitiilor, dar care sunt mai putin conservatori decat majoritaea tarzie si codasii. Vezi Diffusion of Innovation (difuzia inovatiei); Early Adopters (adoptantii timpurii); Innovators (inovatorii); Laggards (codasii); Late Majority (majoritatea tarzie).
Sursa:
IqAds
O reclama micuta in apropirea locului unde este prezentata echipa editoriala, redactia, etc.
Sursa:
IqAds
In legatura cu un poster ? unghiul de vizualizare obisnuit al receptorului.
Cuvinte cheie: poster, receptor
Sursa:
IqAds
Este sistemul social al diviziunii muncii bazat pe proprietatea privat asupra mijloacelor de productie. Este un sistem cooperativ in care fiecare individ se integreaza din si in vederea propriului interes. Statul nu intervine in actiunile ce fac obiectul pietei.
Sursa:
Conta.ro
Factori economici, precum inflatia, somajul, ratele de dobanda etc, care influenteaza deciziile de achizitie ale consumatorilor si organizatiilor.
Sursa:
IqAds
O predictie a impactului probabil asupra mediului de afaceri a unor factori precum inflatia, ratele de dobanda, somajul, deciziile guvernamentale, cheltuielile consumatorilor etc.
Sursa:
IqAds
Cantitatea optima din fiecare produs care trebuie comandata pentru a echilibra costurile de proprietate a inventarului si cele de procesare a comenzii; costurile de proprietate cresc odata cu cresterea inventarului, in timp ce costurile de procesare scad.
Sursa:
IqAds
Abilitatea unui bun sau serviciu de a satisface nevoile si dorintele unui consumator; cele cinci tipuri de utilitate sunt utilitatea de forma, utilitatea de timp, utilitatea de spatiu, utilitatea informationala si utilitatea posesiei.
Sursa:
IqAds
Vezi mai multe cuvinte..
Suntem prezenti si pe:Inscrie firma noua Vrei ca si firma ta sa apara pe www.bizzpedia.ro ?
Inscrie firma ta aici. Inscrie firma


Top firme:

Cel mai recent adaugate firme
sus