Ultimele discutii
Calendar stiri

Detalii despre de firme din Romania (active si inactive) pana acum in enciclopedia BizzpediaAi nevoie de o cautare mai amanuntita ? Foloseste Cautare avansata

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Anuleaza filtrul

"D" - Dictionar BIZZPEDIA

dae

Dobanda anuala efectiva exprima sub forma procentuala costul total al unui credit. rolul dae este tocmai de a aduce la acelasi numitor comun toate costurile unui credit. Mai precis, dae transforma si comisioanele aferente unui imprumut sub forma unei dobanzi. in acest fel, devine posibila compararea a doua credite, indiferent de tipul comisioanelor percepute. Iar diferenta dintre dae si rata dobanzii se datoreaza in mare parte acestor costuri suplimentare: comisioane initiale, lunare, anuale, prime de asigurare de viata, etc
Sursa:
Conta.ro
Acronim pentru Defining Advertising Goals for Measured Advertising Results (definirea obiectivelor de advertising pentru rezultatele masurate de advertising), dupa titlul unei carti de Russell H. Colley (New York: Association of National Advertisers, 1961). Vezi DAGMAR approach.
Sursa:
IqAds
O abordare de masurare a eficientei de advertising in care obiectivele de advertising sunt transformate in obiective masurabile. Vezi DAGMAR.
Cuvinte cheie: adverstising, obiectiv, DAGMAR
Sursa:
IqAds
Numarul brut de oportunitati de expunere pe unitate, pe zi in raport cu o audienta tinta. Reprezinta baza tuturor masuratorilor in ceea ce priveste publicitatea outdoor.
Sursa:
IqAds
Fapte sau date stranse intr-un studiu de cercetare de marketing. Vezi Primary Research (cercetarea primara); Secondary Research (cercetarea secundara).
Sursa:
IqAds
Procesarea datelor obtinute in urma cerectarii de marketing cu scopul de a evalua o situatie, a descoperi relatii intre elementele informative sau pentru a trage concluzii. Vezi Marketing Research (cercetarea de marketing).
Sursa:
IqAds
Activitatea de strangere de informatii in legatura cu un subiect intr-un studiu de cercetare de marketing. Vezi Marketing Research (cercetarea de marketing).
Sursa:
IqAds
Data la care se termina valabilitatea contractului de asigurare
Sursa:
BankNews
Reprezinta termenul la care bilantul trebuie depus la administratia finantelor publice locale conform legilor in vigoare. Data la care bilantul a fost depus si inregistrat cu numar de ordine l la administratia finantelor publice locale.
Sursa:
Conta.ro
Data la care este emisa polita de asigurare
Sursa:
BankNews
Vezi mai multe cuvinte..
Suntem prezenti si pe:Inscrie firma noua Vrei ca si firma ta sa apara pe www.bizzpedia.ro ?
Inscrie firma ta aici. Inscrie firma


Top firme:

Cel mai recent adaugate firme
sus