Ultimele discutii
Calendar stiri

Detalii despre de firme din Romania (active si inactive) pana acum in enciclopedia BizzpediaAi nevoie de o cautare mai amanuntita ? Foloseste Cautare avansata

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Anuleaza filtrul

"C" - Dictionar BIZZPEDIA

Reactia la o reclama sau la o campanie publicitara care este imediat evident. Vezi S-Type Response.
Sursa:
IqAds
Toate browserele salveaza o copie cu paginile web care au fost vizitate recent. Cand repetam cautarea, informatia este primita de la copie mai degraba decat de la server-ul original(pentru a mari viteza de acces si pentru a reduce traficul). Caching-ul este facut de furnizorii de servicii, cat si de browser-ele utilizatorilor. Cachinul reduce audienta masurata pe un site, paginile si reclamele.
Sursa:
IqAds
Forma de inventar funciar alcatuit dintr-un registru public (registru cadastral) si din planuri care cuprind date tehnico-economice privitoare la toate imobilele situate pe teritoriul unei localitati. Serveste la identificarea si evidentierea imobilelor pe categorii de folosinta, la stabilirea impozitelor si la intocmirea la zi a cartii funciare. Vezi Legea nr. 7/1996 a cadastrului si a publicitatii imobiliare, care a abrogat, printre altele, Decretul-Lege nr.115/1938 pentru unificarea dispozitiilor privitoare la cartile funciare.
Sursa:
BankNews
In actiunile de promovare a vanzarilor, obiect promotional/articol oferit gratuit clientelei potentiale (fara a fi solicitat sau la cerere), actiune independenta de achizitia vreunui produs sau serviciu de beneficiar (spre deosebire de prima). Prezinta un impact pozitiv pentru firma indeosebi in termeni de imagine decat sub aspect financiar (mentinerea relatiilor de prietenie cu clientela, imbunatatirea imaginii, aport relational). Modalitati de prezentare: - cadou direct - obiect promotional oferit clientelei fara a fi necesara achizitia unui produs/serviciu si fara manifestarea expresa a dorintei acesteia. Este o actiune care insoteste, de regula, un eveniment comercial sau festiv al firmei. Exemplu: o agenda, un calendar sau un pix inscriptionat oferit la standul unei expozitii, dulciuri sau baloane oferite copiilor care insotesc parintii la cumparaturi intr-un supermarket, traditionalele cadouri oferite clientelei la sfarsit de an s.a. - cadou pentru toti vizitatorii unui nou punct de vanzare. Exemplu: promisiunea acordarii unui cadou-surpriza (in limita stocurilor disponibile) tuturor vizitatorilor unui nou supermarket (sau unui magazin VPC ori virtual). Obiectiv: descoperirea magazinului, cresterea frecventei de vizitare, atragerea clientilor oportunisti, comunicare; - cadou oferit la cerere, in numar limitat - spre exemplu, un ghid turistic oferit primilor 1.000 de persoane care au raspuns unei oferte/unui sondaj prezentata intr-o revista de moda, fara obligatia cumpararii vreunui produs/serviciu (perceptia ofertei-cadou trebuie sa fie valorizatoare); - cadou de sponsorizare: cadou oferit unui client drept recompensa pentru recomandarea efectuata unui produs/unei modalitati specifice de distributie fata de o cunostinta. Se utilizeaza pentru bunurile de folosinta indelungata avand o valoare unitara ridicata, in vanzarile directe, in VPC, in cluburile de consumatori, in vanzarile pe baza de abonament (presa, carti, fitness s.a.). Scop: stimularea primei achizitii, crearea de interactivitate, comunicare. Clientul care a fost prezentat beneficiaza, la randul sau, de o oferta de primire (de regula, sub forma de prima);
Sursa:
IqAds
Documentul care cuprinde conditiile impuse de beneficiarul unei lucrari in vederea executarii acestei.
Sursa:
BankNews
Efect de comert prin care un creditor, numit tragator, da ordin debitorului sau numit tras sa plateasca la o scadenta stabilita o suma de bani unei persoane desemnate, beneficiarul.
Sursa:
BankNews
De obicei pe termen scurt / instrument de plata care circula pe calea girului. Cambia poate fi: bilet la ordin si trata.
Sursa:
BankNews
Agent al unei institutii bancare specializat in comertul cu valuta.
Sursa:
BankNews
Lucrare de arta care se afla intr-un stadiu suficient de avansat pentru a putea fi fotografiata pentru tiparire
Sursa:
IqAds
Intregul proces al efortului de advertising.
Sursa:
IqAds
Vezi mai multe cuvinte..
Suntem prezenti si pe:Inscrie firma noua Vrei ca si firma ta sa apara pe www.bizzpedia.ro ?
Inscrie firma ta aici. Inscrie firma


Top firme:

Cel mai recent adaugate firme
sus